Usluge

NikBit je stručna IT kompanija koja pruža širok spektar usluga u oblasti održavanja i podrške IT infrastrukturi, ali takođe smo i stručnjaci za razvoj softvera prilagođenog vašim potrebama.

Naša ponuda usluga obuhvata:

  1. Održavanje računarske opreme: Naš tim iskusnih tehničara pruža redovno održavanje vaših računarskih sistema kako bi se osigurala njihova optimalna performansa. Obavljamo rutinske provere, dijagnostiku, čišćenje i nadogradnje kako bismo produžili radni vek vaše opreme.
  2. Održavanje servera: Serveri su srce svake organizacije i neophodni su za efikasno funkcionisanje IT infrastrukture. Naš tim će se pobrinuti za redovno nadgledanje, ažuriranje i održavanje vaših servera kako biste imali stabilno i bezbedno radno okruženje.
  3. Održavanje NAS uređaja: Network Attached Storage (NAS) uređaji pružaju skladištenje podataka i deljenje resursa unutar mreže. Naši stručnjaci će se starati o vašim NAS uređajima, osigurati njihovu pouzdanost i integritet podataka, kao i obezbediti sigurnosne kopije kako biste bili zaštićeni od gubitka informacija.
  4. Održavanje mrežne opreme: Mrežna oprema je vitalna za povezivanje računarskih sistema unutar vaše organizacije. Naš tim stručnjaka će se brinuti o održavanju i nadogradnji vaše mrežne infrastrukture, osigurati stabilnu vezu i primeniti sigurnosne protokole za zaštitu vaše mreže.
  5. Razvoj softvera: Pored održavanja, nudimo i usluge razvoja softvera prilagođenog vašim potrebama. Bez obzira da li vam je potreban prilagođen poslovni softver, veb aplikacija ili mobilna aplikacija, naš tim stručnjaka će raditi zajedno s vama kako bi razvio rešenje koje će optimizovati vaše poslovanje i poboljšati efikasnost.
  6. Cloud backup podataka kako biste osigurali sigurnost i zaštitu svojih važnih informacija.

NikBit vam pruža mogućnost izbora između open-source i plaćenih rešenja prilikom pružanja usluga održavanja različitih sistema. Verujemo u prilagođavanje rešenja prema vašim potrebama i budžetu. Evo detalja o našem pristupu otvorenim i plaćenim resenjima:

  1. Open-source rešenja: Ako preferirate otvorene izvore i želite iskoristiti prednosti open-source softvera, možemo vam pružiti podršku za takva rešenja. Radimo sa različitim open-source tehnologijama, framework-ovima i aplikacijama kako bismo osigurali prilagodljivost, transparentnost i mogućnost samostalnog prilagođavanja. Open-source rešenja često nude fleksibilnost, podršku zajednice korisnika i niže troškove licenci.
  2. Plaćena rešenja: Ako vam je potrebna podrška za plaćena rešenja koja pružaju dodatne funkcionalnosti, naprednu podršku i garancije, možemo vam pomoći u izboru i održavanju takvih rešenja. Radimo sa pouzdanim dobavljačima softvera i licenciranim proizvodima koji mogu zadovoljiti vaše zahteve za sigurnost, skalabilnost i specifične funkcionalnosti. Plaćena rešenja često pružaju profesionalnu tehničku podršku, redovna ažuriranja i dodatne sigurnosne funkcije.